Ανησυχητικά σημάδια για τον Rosberg

  • -
  • -

Μπορεί ο κόσμος να συνεχίζει να ασχολείται με την μεγάλη νίκη του Sebastian Vettel ο οποίος κέρδισε με την Ferrari και τα δυο μονοθέσια της Mercedes, στην αντίπερα όχθη οι δυο οδηγοί της Γερμανικής ομάδας βρίσκονται σε αντίθετη πορεία. Ο Rosberg έχει ανέβει και τις δυο φορές στο βάθρο, με μια δεύτερη θέση στην Αυστραλία και την τρίτη στην Μαλαισία, η απόδοσή του όμως δεν δείχνει ότι είναι στο επίπεδο του Hamilton.

 

Επιπλέον στοιχεία για την κατάσταση του Rosberg έδωσε μέσα απο την στήλη του στην Telegraph ο πολύπειρος David Coulthard : “Τα ανησυχητικά σημάδια έρχονται απο την άλλη πλευρά του γκαράζ του Lewis. Μετά απο δυο αγώνες δεν έχει δουλέψει το θέμα για τον Nico. Υπάρχουν ανάμεικτα σημάδια απο αυτόν, όπως το να ζητά πληροφορίες και μετά να μην τις θέλει. Γνωρίζουμε τον Nico σαν μηχανικό πίσω απο το τιμόνι, αλλά ακυρώνει τα δικά του PR. Στην Μελβούρνη μίλαγε λέγοντας ότι ήθελε να συνδεθεί με το Βρετανικό κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η στιγμή πριν απο τον αγώνα είναι η κατάλληλη στιγμή. Πήγα στον μάνατζερ του και του ζήτησα να πάρω συνέντευξη και ο Nico είπε όχι, γιατί μιλούσε στο RTL, το Γερμανικό κανάλι. Δεν συνάδει με ότι έχει πει πριν δυο βδομάδες”. Ακόμα και στην Μαλαισία ακούστηκε να ρωτάει τον μηχανικό του για τις γραμμές που παίρνει ο Hamilton παίρνοντας την απάντηση ότι δεν μπορεί να του δοθεί τέτοια πληροφορία λόγω της απαγόρευσης απο την FIA.

 

Διάφορα ταμπλόιντ αναφέρουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγκυμονούσα σύζυγό του και ίσως το μυαλό του να μην είναι στους αγώνες. Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε την απάντησή του μέσα στις πίστες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...