Με το... αριστερό ξεκίνησε η McLaren-Honda

Ελάχιστοι γύροι στις δοκιμές

  • -
  • -

Η σαιζόν του 2014 ολοκληρώθηκε με τις δοκιμές που έγιναν στην πίστα του Abu Dhabi μετά από το τέλος του αγώνα της Κυριακής. Έτσι οι ομάδες έμειναν την Τρίτη και την Τετάρτη στην πίστα για να δοκιμάσουν λύσεις εν όψει του 2015.

 

Τα μάτια ήταν στραμμένα φυσικά στην McLaren η οποία ξεκίνησε την νέα εποχή με την Honda. Όμως … μονοθέσιο δεν είδαμε στην πίστα παρά για πολύ λίγους γύρους. Υπήρχαν πολλά προβλήματα στα ηλεκτρικά συστήματα του μονοθεσίου και παρόλο που ξενύχτησαν οι μηχανικοί δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις.

 

Ενδεικτικά η κατάσταση είναι με αυτή που οι άλλες ομάδες αντιμετώπισαν στα πρώτα τεστ για την περίοδο του 2014. Πολλές ώρες «κολλημένοι» στο γκαράζ, ένα γύρο έξω και μετά πάλι προσπάθεια.

 

Από την McLaren αναμένουμε και την ανακοίνωση των οδηγών για το 2015. Ο Fernando Alonso είναι σίγουρα ένας από τους οδηγούς με τον δεύτερο να δείχνει ότι είναι ο Magnussen. Ο Dennis έκανε δηλώσεις την προηγούμενη βδομάδα λέγοντας ότι η Δανία θα πρέπει να στηρίξει τα ταλέντα της και είδαμε δημοσιεύματα περί διεξαγωγής αγώνα στην χώρα αλλά και δηλώσεις του Προέδρου της Saxo Bank ότι ο Dennis εχει δίκιο και ότι τώρα ήρθε η ώρα για δράση. Από την άλλη υπάρχει πολύ υποστήριξη στον Button από οδηγούς, με επικεφαλή τον Lewis Hamilton.

H McLaren θα επιλέξει να κάνει και μια μέρα για να κάνει κινηματογράφηση και να λύσει τα προβλήματα πριν πάει στην Jerez για τις πρώτες δοκιμές του 2015.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...