Βρήκαν και πάλι τα κομπιουτεράκια για την μάχη του τίτλου

Hamilton εναντίων Rosberg

  • -
  • -

Φτάσαμε λοιπόν στον τελευταίο αγώνα της περιόδου. Ο τίτλος όπως θα γνωρίζετε θα κριθεί ανάμεσα στους Lewis Hamilton και Nico Rosberg, τους δυο οδηγούς της Mercedes AMG Petronas. Ιδιαιτερότητα του αγώνα αυτού είναι ότι οι βαθμοί θα μετρούν διπλοί. Έτσι η νίκη από 25 θα δίνει 50, η δεύτερη θέση από 18 θα δίνει 36 κλπ. Ο Hamilton είναι αυτή τη στιγμή 17 βαθμούς μπροστά από τον Rosberg.

 

Ο Rosberg πρέπει πάση θυσία να τερματίσει μπροστά από τον Hamilton και ειδικότερα να κερδίσει. Δεδομένου του ότι Hamilton και Rosberg αναμένεται να πάρουν τις δυο πρώτες θέσεις υπο κανονικές συνθήκες το «χειρότερο» σενάριο ευνοεί τον Hamilton που σε ένα τερματισμό Rosberg-Hamilton το πρωτάθλημα πάει στα χέρια του Βρετανού. Στα παρακάτω σενάρια ο Hamilton παίρνει τον τίτλο εάν πάρει θέση που αναγράφεται ή καλύτερη από αυτή που αναφέρεται.. Εάν για παράδειγμα ο Rosberg βγει δεύτερος ο Hamilton θέλει θέση 5η ή καλύτερος.

 

Σενάριο

Rosberg

Hamilton

1

1ος

2ος

2

2ος

5ος

3

3ος

6ος

4

4ος

8ος

5

5ος

9ος

 

Σε μεγάλη πίεση βρίσκεται η Mercedes όμως η οποία δεν θέλει ο τίτλος να κριθεί σε πρόβλημα στο μονοθέσιο του ενός από τους δυο οδηγούς. Έτσι θα έχει σημασία να βάλουν τα καλύτερα και ταυτόχρονα αξιόπιστα εξαρτήματα στα δυο μονοθέσια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...