«Απελπιστική η κατάσταση» του Bianchi

Ο πατέρας του μίλησε στην La Gazzetta dello Sport

  • -
  • -

Στην Ιταλική εφημερίδα La Gazzetta dello Sport μίλησε ο πατέρας του Jules Bianchi και αυτό που μας μετέφερε για τον γιο του δεν είναι καθόλου καλό. Χαρακτήρισε την κατάσταση «απελπιστική».

 

«Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο ξέρουμε ότι μπορεί να είναι από το νοσοκομείο για να μας πουν ότι ο Jules έχει πεθάνει. Αρχικά είχαν πει ότι οι πρώτες 24 ωρες είναι σημαντικές. Μετά μας είπαν ότι  είναι οι 72 ώρες και είμαστε εδώ με τον Jules, ο οποίος παλεύει. Θα τα καταφέρει στον πιο σημαντικό προκριματικό της ζωής του. Δεν θα εγκαταλείψει, είμαι σίγουρος για αυτό. Το βλέπω. Το πιστεύω. Του μιλάω. Ξέρω ότι μπορεί να με ακούσει. Οι γιατροί του είπαν ότι είναι ήδη θαύμα, κανένας δεν έχει επιβιώσει από τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Αλλά ο Jules δεν εγκαταλείπει», είπε.

 

«Είναι σκληρό. Μέσα σε μια βδομάδα η ζωή μιας οικογένειας καταστράφηκε. Τι κάνουμε εδώ; Ζούμε έναν εφιάλτη σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι. Όταν θα είναι καλύτερα ο Jules θα τον μεταφέρουμε, ίσως στο Τόκιο και τα πράγματα θα είναι λίγο ευκολότερα. Αλλά ποιος ξέρει πότε θα γίνει. Εάν θα γίνει. Δεν έχουμε διαβεβαιώσεις, απλώς πρέπει να περιμένουμε. Ο κόσμος είναι πολύ καλός, αλλά κανένας δεν μιλάει Αγγλικά» είπε ο Philippe Bianchi και σύγκρινε το ατύχημα του γιου του με αυτό του Schumacher «Ήμουν πολύ στεναχωρημένος όταν χτύπησε. Αναρωτιόμουν, όπως όλοι ‘Γιατί δεν μας λένε περισσότερα για το πώς είναι;΄ Αλλά τώρα είμαι στην ίδια θέση και καταλαβαίνω. Όλοι με ρωτούν πώς είναι ο Jules, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω, δεν υπάρχει απάντηση. Είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αλλά σταθερή. Μια μέρα δείχνει να είναι καλύτερα, την άλλη χειρότερα. Οι γιατροί δεν λένε. Ο τραυματισμός από το ατύχημα είναι πολύ άσχημος, αλλά δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί. Ακόμα και με τον Schumacher πήρε μήνες να βγει από το κόμμα. O Jean Todt είπε ότι εύχεται μια μέρα να μπορεί να έχει μια νορμάλ ζωή. Μια μέρα εύχομαι να πούμε το ίδιο για τον Jules»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...