Ο Peter Prodromou ξεκινά δουλειά στην McLaren

Έκλεισαν οι αλλαγές στην McLaren

  • -
  • -

Με την έλευση του Βρετανοκύπριου Peter Prodromou έκλεισαν οι αλλαγές στα υψηλόβαθμα στελέχη της McLaren. Ο Prodromou είχε συμφωνήσει να αλλάξει στρατόπεδο φεύγοντας από την θέση του Head of Aerodynamics που κατείχε στην Red Bull Racing και πλέον θα αναλάβει καθήκοντα chief engineer στην McLaren.

 

Αρχικά είχε συμφωνήσει να μεταβεί στην McLaren και ο Dan Fallows από την Red Bull Racing, αλλά την τελευταία στιγμή προτίμησε να μην προχωρήσει στην κίνηση αυτή παρόλο που είχε υπογράψει το συμβόλαιό του. Οι Horner και Dennis τα βρήκαν εξωδικαστικά και η RBR αποφάσισε να αποδεσμεύσει νωρίτερα τον Prodromou και ο Dan Fallows είναι πλέον στο Milton Keynes στον ρόλο του Head of Aerodynamics.

 

O Prodromou έχει πολύ δυνατή προϋπηρεσία. Από το 1991 μέχρι και το 2005 δούλευε στην McLaren σε διάφορα πόστα, ενώ το 2006 μεταπήδησε στην Red Bull Racing δίπλα στον Adrian Newey. Πλέον βρίσκεται στο τιμόνι του τεχνικού τμήματος της ομάδας και από την McLaren έχουν βασίσει πάρα πολλά στον επαναπατρισμό του Prodromou.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...