Αεριζόμενα καθίσματα από την Opel

Απόλυτη άνεση για Insignia, Meriva και Astra

  • -
  • -

Για την άνεση στο εσωτερικό μπορεί να φροντίζει ένα καλής ποιότητας σύστημα κλιματισμού με περισσότερες της μίας ζώνης, όμως στην Opel εξετάζουν τη υιοθέτηση ως μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού αεριζόμενων καθισμάτων για τους εμπρός επιβάτες.

Τα καθίσματα θα προσφέρονται αποκλειστικά στις εκδόσεις με δερμάτινο σαλόνι και τιμή (στη Γερμανία) από 350 έως 390 ευρώ ανάλογα το μοντέλο στο οποίο θα τοποθετηθούν. Το σύστημα AGR περιλαμβάνει ένα ειδικό σύστημα αγωγών εξαερισμού το οποίο εξασφαλίζει ροή αέρα στην πλάτη και την έδρα του καθίσματος ώστε να απομακρύνεται ο ιδρώτας των επιβατών που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός σε χώρες με κλιματολογικές συνθήκες όπως αυτές της χώρας μας. Τα νέα αυτά καθίσματα θα είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού των Insignia Sport και Astra Sport.

Πέρα από τον αερισμό τα νέα αυτά καθίσματα διαθέτουν ηλεκτροπνευματικό μηχανισμό για τη σωστή στήριξη του κορμού και της μέσης σε τέσσερα σημεία. Με διαδρομή 270mm και ύψος ρύθμισης 65mm, τα καθίσματα μπορούν να βολέψουν όλα τους σωματότυπους ενώ στον σκελετό τους διαθέτουν σύστημα προστασίας αυχένα για τις οπίσθιες συγκρούσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...