IntelliLux LED στο επόμενο Opel Insignia

32 στοιχεία LED κάνουν τη νύχτα μέρα χωρίς να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς

  • -
  • -

Η Opel θα λανσάρει την επόμενη γενιά φώτων IntelliLux LED με το νέο Insignia το 2017. Λανσαρίστηκε για πρώτη φορά πέρσι στο Astra, οι προηγμένοι προβολείς IntelliLux LED του νέου Insignia διαθέτουν πρόσθετες λειτουργίες που βελτιώνουν την ορατότητα στο σκοτάδι.

Κατά τη διάρκεια εξέλιξης του Astra, οι λυχνίες LED είχαν γίνει ακόμα πιο ισχυρές, και οι μηχανικοί της Opel χρησιμοποίησαν την πολύ υψηλότερη απόδοσή τους για να χωρέσουν διπλάσια στοιχεία LED (32) στους - εμπνευσμένους από το Monza Concept - προβολείς του νέου Insignia σε σχέση με το Astra.

Λόγω των περισσοτέρων στοιχείων LED, οι αλλαγές γίνονται ομαλότερα με αποτέλεσμα οι φωτεινές δέσμες να προσαρμόζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια. Έτσι, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς IntelliLux LED matrix του νέου Insignia παράγουν ακόμα πιο πλούσιο και έντονο φως.

Για αναβαθμισμένη ορατότητα στις στροφές με μεγάλη σκάλα φώτων, οι μηχανικοί πρόσθεσαν μία νέα λειτουργία στους προβολείς IntelliLux LED matrix του νέου Insignia. Η ένταση τη δέσμης των εσωτερικών στοιχείων αυξάνεται ανάλογα με τη γωνία διεύθυνσης, ώστε να φωτιστεί περισσότερο η στροφή.

Κάθε προβολέας IntelliLux LED περιλαμβάνει επίσης μία εστιασμένη δέσμη μεγάλης σκάλας που παρέχει πρόσθετο φωτισμό σε εμβέλεια μέχρι 400 m, βελτιώνοντας περαιτέρω την ορατότητα του νέου Insignia μακριά.

Μόλις το αυτοκίνητο βγει από μία αστική περιοχή, οι προβολείς IntelliLux LED ενεργοποιούνται αυτόματα και στη συνέχεια προσαρμόζουν σταθερά την εμβέλεια και κατανομή της δέσμης σε όλες τις κυκλοφοριακές συνθήκες, είτε πρόκειται για οδήγηση στην πόλη, σε επαρχιακό δρόμο, ή στον αυτοκινητόδρομο, σε στροφές ή σε καμπές. Κάνοντας κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα για το νέο Opel Insignia – αλλά χωρίς να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...