Ράλλυ Ακρόπολις 2012: ΕΔ 7 Βωξίτες - ΕΔ 8 Δροσοχώρι

Ο Loeb έχει τον έλεγχο του αγώνα. Τρίτος πλέον ο Solberg έπειτα από νίκη στον Ελικώνα 2.

  • -
  • -

Παρά το γεγονός ότι ο Sebastien Loeb έχει κερδίσει μόλις μία ειδική μέχρι στιγμής στο σημερινό σκέλος, διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα. Ο Latvala κέρδισε με μικρή διαφορά από τον Γάλλο τους δεύτερους Βωξίτες (SS7) και ο Solberg τον Ελικώνα 2 (SS8) περνώντας στην τρίτη θέση της γενικής. Ο Hirvonen απομακρύνεται από τη μάχη της κορυφής καθώς η διαφορά από τον Loeb είναι πλέον 27,1 δευτ. Ο Ott Tanak εγκατέλειψε στην απλή, εξαιτίας προβλήματος στο διαφορικό, ενώ ο Engeny Novikov αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον επιλογέα ταχυτήτων του Fiesta του.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα μέχρι και την 8η ειδική εδώ.

 


LOEB Sébastien - ELENA Daniel

«Ήταν καλά. Δε συνάντησα πρόβλημα με τη σκόνη του Novikov στην SS7 και δεν έχασα χρόνο. Ήταν δύσκολα και είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο και την ειδική. Πίεσα πολύ στην SS8. Είδα τους χρόνους του Jari και του Petter και πίεσα. Αν χρειαστεί να κάνω ακόμα περισσότερα, θα το κάνω, αλλά ήδη πάω flat-out.»

Δείτε το video της συνέντευξης που έσωσε ο Loeb στο gocar

 

HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Γλιστρούσε πολύ στις αριστερές στροφές, νόμιζα πως είχα κλαταρισμένο πίσω δεξί λάστιχο. Στο Ελικώνα ήταν λίγο καλύτερα απ' ό,τι πριν. Είναι πιο στεγνή η ειδική τώρα. Δεν είμαι, όμως, ακόμα απόλυτα ικανοποιημένος.»

 

LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Ήταν διαφορετική η ειδική. Πήγαμε καλά. Είμαστε στο σωστό δρόμο.»

 

SOLBERG Petter - PATTERSON Chris
«Το αυτοκίνητο δουλεύει καλά. Δεν έχω πρόβλημα. Τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά. Έκανα ένα λάθος σε μια φουρκέτα, αλλά ο χρόνος δεν είναι κακός.»

Δείτε το video της συνέντευξης που έσωσε ο Solberg στο gocar

 

TANAK Ott - SIKK Kuldar
«Κάναμε διορθώσεις στις σημειώσεις και μπήκαμε πολύ γρήγορα σε μια στροφή. Βγήκαμε από το δρόμο. Εγκατέλειψε στην απλή διαδρομή προς τον Ελικώνα 2 από διαρροή λαδιού στο διαφορικό.

 

NOVIKOV Evgeny - GIRAUDET Denis
«Το τούρμπο έχει ακόμη πρόβλημα. Τώρα, όμως, έχει χαλαρώσει ο επιλογέας ταχυτήτων από την πρώτη στροφή της ειδικής στον Ελικώνα 2.»

 

AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
« Αλλάξαμε ρύθμιση στην ανάρτηση, τη σφίξαμε και πιέσαμε πολύ. Το αυτοκίνητο ήταν πολύ πιο σταθερό στα γρήγορα κομμάτια. Βελτιώσαμε τον πρωινό μας χρόνο. Θα πιέσουμε και στις επόμενες δύο ειδικές. Νιώθαμε τα εμπρός ελαστικά φθαρμένα, η ειδική (Ελικώνας 2) είναι κατεστραμμένη, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Η ενδοεπικοινωνία είναι εντάξει, το πρόβλημα ήταν τελικά στο καλώδιο.»

 

NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Γλιστρούσαμε πολύ, δεν ξέρω αν φταίει το αυτοκίνητο ή η ειδική. Πάντως, δεν έκανα λάθη και το ευχαριστήθηκα. Πλέον έχουμε πρόβλημα. Ίσως έχουμε σπάσει ημιαξόνιο ή το διαφορικό. Το αυτοκίνητο πηγαίνει με το πλάι.»

 

OLIVEIRA Daniel Rolim - MAGALHAES Carlos
«Καλύτερα από το πρωί, αλλά φύλαξα τα ελαστικά στην αρχή και πίεσα στο τέλος. Ελπίζω να καταφέρω να κερδίσω κάποιο χρόνο, γιατί χάσαμε αρκετό το πρωί.»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...