Ράλλυ Ακρόπολις 2012: ΕΔ 5 Βωξιτες - ΕΔ 6 Δροσοχώρι

Ανοίγει τη "ψαλίδα" o Loeb. Ο Petter Solberg χτύπησε ένα βράχο και ίσως έχει πρόβλημα στο σύστημα μετάδοσης.

  • -
  • -

Ο Hirvonen έκανε τον καλύτερο χρόνο στους Βωξίτες όμως όλα τα πληρώματα προβληματίστηκαν από τη λάσπη και τις νερολακκούβες. Ο Loeb ανοίγει τη διαφορά από τους οδηγούς της Ford. Παρόμοιες συνθήκες δρόμου είχαμε και στο Δροσοχώρι, όπου την έκπληξη έκανε ο Neuville, ο νεαρός οδηγός της Citroen Junior WRT,  ο οποίος ήταν πίσω μόλις 3,4 δευτ. από τον Sebastien που κέρδισε μία ακόμη ειδική. Μεγάλος άτυχος στο Δροσοχώρι ο Peter Solberg που χτύπησε έναν βράχο, έχασε χρόνο και ίσως στη συνέχεια αντιμετωπίσει θέμα με το κιβώτιο του Fiesta.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα μέχρι και την 6η ειδική εδώ.

 

LOEB Sébastien - ELENA Daniel

«Απαιτητική ειδική οι Βωξίτες με πολλές νερολακούβες. Το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε χωρίς πρόβλημα. Το γλιστερό κομμάτι ήταν δύσκολο με τη σκληρή γόμα. Δεν έχουμε καλή πληροφόρηση για τις συνθήκες και νομίζω πως όλοι χρησιμοποιούμε σκληρή γόμα.»

Δείτε το video της συνέντευξης που έσωσε ο Loeb στο gocar

 

 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είχαμε προβλήματα, απλώς ήταν κάπως γλιστερά. Ίσως να μην ήταν σωστή η επιλογή ελαστικών. Ελπίζω να μείνω στο παιχνίδι.»

 

LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο στο σκληρό χώμα, ίσως χρειάζεται αλλαγή στο στήσιμο. Τα λάστιχα αργούν να ζεσταθούν. Είχα σχεδόν τετ-α-κε, αλλά δεν χάσαμε πολύ χρόνο. Χάναμε 8 δλ στην αρχή και καταφέραμε να κερδίσουμε 4 μέχρι το τέλος. Στη λάσπη δεν μου αρέσει το αυτοκίνητο, είναι υποστροφικό. Στο στεγνό είναι πολύ καλό και έχει πρόσφυση. Η σκληρή γόμα ήταν σωστή επιλογή.»

 

 SOLBERG Petter - PATTERSON Chris
«Πήραμε δύο ρεζέρβες και χάσαμε χρόνο. Εξαιτίας του επιπλέον βάρους, αλλά θα τα χρησιμοποιήσουμε στην επόμενη ειδική. Σε ένα χάσιμο Στο Δροσοχώρι χτυπήσαμε ένα βράχο στο κέντρο του αυτοκινήτου. Ίσως υπάρχει πρόβλημα στη μετάδοση. Αργότερα κλάταρε και το πίσω αριστερό ελαστικό.»

Δείτε το video της συνέντευξης που έσωσε ο Solberg στο gocar

 

TANAK Ott - SIKK Kuldar
«Όλα καλά. Η ειδική (Βωξίτες SS5) ήταν μπόσικη στην αρχή και αρκετά λασπωμένη μετά. Στις δοκιμές ήταν όλα στεγνά.»

 

NOVIKOV Evgeny - GIRAUDET Denis
«Είμαι ευχαριστημένος, αλλά όχι από αυτήν την ειδική. Έκανα λάθη. Έχασα κάποια σημεία φρεναρίσματος και φρέναρα νωρίς. Γίνεται συνέχεια πιο γλιστερά. Ίσως τα μαλακά ελαστικά να ήταν καλύτερη επιλογή από τα σκληρά που έχουμε εμείς.»

 

Πηγή: www.acropolisrally.gr

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...