Όργια φημών για μετακινήσεις οδηγών

  • -
  • -

Μπορεί συμβόλαια να έχουν υπογραφεί και οδηγοί να έχουν κλείσει θέσεις για την επόμενη χρονιά, αλλά εδώ μιλάμε για την F1 στην οποία μπορούν να γίνουν πάμπολες ανατροπές. Θυμηθείτε μόνο τις είχε γίνει πέρσι στην περίπτωση του Kimi Raikkonen

 

Η φημολογία που παίζει αυτή τη στιγμή αναφέρει ότι η Ferrari θα «παρκάρει» τον Massa στην Sauber, στην οποία παρέχει κινητήρες. Στην θέση που μένει κενή στην Ferrari θα πάει ο Kubica, φημολογείται. Ακούσαμε βέβαια και κάτι πιο «τρελό» στο GoCar το οποίο δεν έχει γραφτεί πουθενά και μάλλον πρόκειται για απίθανο σενάριο. Στην λίστα της Ferrari λέγεται ότι βρίσκεται και ο Sutil. O 27χρονος οδηγός της Force India έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της Mercedes. Το πιο πιθανό είναι η Mercedes να τον κλείσει και να τον αφήσει στην Force India μέχρι να αποφασίσει ο Schumacher για το μέλλον του.

 

Μιλώντας για τον Schumacher θα πρέπει να αναφέρουμε ότι την Τρίτη το πρωϊ πήγε με το ελικόπτερό του στην πίστα του Sachsenring και έκανε κάποιους γύρους με μοτοσικλέτα KTM παρέα με φίλους του. Όλα αυτά τη στιγμή που τα ερωτηματικά σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην F1 περιμένουν την απάντησή τους. Ακούμε τελευταία ότι από εκεί που είχε πάρει απόφαση να μείνει τώρα είναι στο «αναποφάσιστος».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...