Παραμένουν Massa και Webber στις ομάδες τους

Παγώνει προσωρινά το μεταγραφικό παζάρι της F1

  • -
  • -

Όπως είχαμε προβλέψει το μεταγραφικό παζάρι παγώνει. Σε ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος του BBC χθες για το εάν θα μείνει ο Massa στην Scuderia, ο Stefano Domenicali, αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari είπε : «Ναι, έτσι πιστεύω». Όταν ο δημοσιογράφος τον ξαναρώτησε : «Είστε σίγουρος;», ο Domenicali απάντησε : «Ναι». Σημασία δεν έχουν μόνο τα λόγια, αλλά και η γλώσσα του σώματος του Domenicali η οποία ήταν χαρακτηριστική του ότι στην Ferrari έχουν πάρει την απόφασή τους.

 

Το BBC αυτό από την πλευρά του εκτιμά ότι θα υπάρχει μονοετής ανανέωση του συμβολαίου, τις ίδιες εκτιμήσεις που είχε δώσει και το GoCar στην στήλη «Ανάλυσέ το».

 

Το απόγευμα είχαμε και την συνέντευξη του Christian Horner, αφεντικού της Red Bull Racing, στην οποία είπε ότι ο Webber θα παραμείνει στην ομάδα και ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τον Raikkonen. Το δεύτερο σκέλος της δήλωσης είναι λάθος και αυτή έγινε καθαρά για λόγους δημοσίων σχέσεων. Στο πρώτο σκέλος όλο το θέμα ήταν αυτό που σας είχαμε γράψει από την αρχή της εβδομάδας. Ο Webber χρησιμοποίησε τις φήμες περί Ferrari (γιατί πραγματικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε) για να περάσει το δικό του αίτημα για 2ετές συμβόλαιο. Από την στιγμή που η Ferrari θα κρατήσει τον Massa (επειδή δεν θέλει κάποιος να είναι teammate του Alonso αυτή τη στιγμή), το διαπραγματευτικό του χαρτί του Αυστραλού κάηκε και συμφώνησε στα βασικά για την μονοετή ανανέωση.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...