Αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος IAME Series Greece

Λόγω της αναβολής του πρώτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

  • -
  • -

Οι αναβολές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kart είχαν ως αποτέλεσμα να τροποποιηθεί το πρόγραμμα και του νεοσύστατου θεσμού στη χώρα μας, του ΙΑΜΕ Series Greece. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μετά την μεταφορά του πρώτου αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος στις 25/3/18, δηλαδή μόλις 1 εβδομάδα πριν από τον πρώτο αγώνα του νεοσύστατου ΙΑΜΕ Series Greece που ήταν προγραμματισμένος για την 1/4/18, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στην αναβολή της πρεμιέρας του θεσμού.

Δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας και παράλληλα καλούμαστε να σεβαστούμε τους οδηγούς, καθώς στην αρχή της χρονιάς υπήρχε συμφωνία μεταξύ ΟΜΑΕ, IAME & ROTAX, που προέβλεπε ως ελάχιστο χρόνο μεταξύ δυο αγώνων ασχέτως θεσμού, τις δύο εβδομάδες.

Ως συνέπεια των παραπάνω, αποφασίστηκε η παρακάτω τροποποίηση του προγράμματος της παρθενικής σεζόν διεξαγωγής του IAME Series Greece:

- Ο πρώτος αγώνας του ΙΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 12-13/5/18 στην πίστα καρτ των Μεγάρων (στη θέση του δεύτερου αγώνα του αρχικού προγράμματος)

- Ο δεύτερος αγώνας του ΙΑΜΕ θα λάβει χώρα στις 31/6-1/7/18 στην πίστα καρτ στα Βραχνέικα της Πάτρας (στη θέση του τρίτου αγώνα)

- Ο τρίτος αγώνας του ΙΑΜΕ θα γίνει στις 15-16/9/18 (αντί για την προγραμματισμένη ημερομηνία 8-9 /9/18 του τέταρτου αγώνα), σε πίστα που θα ανακοινωθεί 45 ημέρες νωρίτερα.

Αλλαγή απαραίτητη για να εξασφαλιστεί το χρονικό διάστημα των 2 εβδομάδων που έχει συμφωνηθεί να υπάρχει ανάμεσα σε δύο αγώνες, καθώς το P.I.C.K. PATRAS ζήτησε για δικούς του λόγους εδώ και καιρό την μεταφορά του αγώνα του στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

- Τέλος, θα καταβληθούν προσπάθειες να βρεθεί ημερομηνία και για τον τέταρτο αγώνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...