Δύο Έλληνες στο βάθρο του Ιστορικού Ράλι Μόντε Κάρλο!

Περιμέναμε χρόνια τώρα μια διάκριση και να που ήρθε από τους Γιώργο Δελαπόρτα και Σπύρο Μουστάκα. Και τι διάκριση ήταν αυτή!

  • -
  • -

Είναι πράγματα που δεν τα περιμένεις, επιτυχίες που δεν έρχονται, ελπίδες που αποδεικνύονται μάταιες. Και όμως να που ποτέ κανείς δεν πρέπει να χάνει την ελπίδα του και να μένει πάντα προσηλωμένος στο στόχο του.

Ένα τέτοιο γεγονός, ιστορικών θα λέγαμε διαστάσεων, ήταν η δεύτερη θέση των Γιώργου Δελαπόρτα και Σπύρου Μουστάκα (οι οποίοι μάλιστα το πέτυχαν αυτό με αποκλειστικά δικά τους μέσα) στον πιο δύσκολο, αλλά και σαγηνευτικό αγώνα που διεξάγεται στα βουνά γύρω από το πριγκιπάτο του Μονακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 51 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 51 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Το Historique Monte-Carlo Rallye είναι με διαφορά ο σκληρότερος και ωραιότερος αγώνας που δίνει την ευκαιρία στα ιστορικά αυτοκίνητα να λάβουν μέρος και να διαγωνιστούν σε μια επίδειξη ακριβείας στους πιο απαιτητικούς ευρωπαϊκούς δρόμους και συχνά υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, αφού τις περισσότερες φορές το χιόνι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Έτσι και φέτος το χιόνι δεν χαρίστηκε στο ελληνικό πλήρωμα και μετέτρεψε τους δρόμους σε πίστα πατινάζ. Αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να τους σταματήσει και μόνο οι Ayhem και Cumino με Lancia βρέθηκαν εμπρός με 1.330 βαβμούς ποινής, για να ακολουθήσει το ελληνικό Golf GTi (του 1979) με αριθμό συμμετοχής 126 και τελικά με 1.500 βαθμούς, εμπρός από το τρίτο Zastava 1100 των Postanka.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από τα 307 αυτοκίνητα που πήραν εκκίνηση, τελικά τερμάτισαν 159.

Μπράβο, συγχαρητήρια και στο ψηλότερο σκαλί! Πάντα τέτοια!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...