Πρωταθλητής στο WRC Trophy ο Ιορδάνης Σερδερίδης!

Ο Έλληνας οδηγός κατέκτησε τον τίτλο στο Ράλι Ουαλίας

  • -
  • -

Σε ελληνικά χέρια κατέληξε ο τίτλος στην κατηγορία Trophy, που απευθύνεται σε συμμετέχοντες με αυτοκίνητα WRC προηγούμενης τεχνολογίας. Ο Ιορδάνης Σερδερίδης, πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, τερματίζοντας στο Ράλι Ουαλίας και εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του αντιπάλου του, Σαουδάραβα Yazeed Al-Rajhi.

Ο Καβαλιώτης οδηγός είναι ο πρώτος Έλληνας που κατακτάει τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ με τη γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει στον τερματισμό.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει. Όταν συνάντησα κατά τύχη πριν 5 χρόνια τον παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastien Loeb, μου μπήκε το μικρόβιο για να αγωνιστώ και εγώ στα ράλι. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα οδηγήσει κάποιο σπορ αυτοκίνητο και φυσικά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να κατακτήσω κάποιον τίτλο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ύστερα από μια δύσκολη χρονιά, καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπροσώπησα επάξια την Ελλάδα και έδωσα χαρά στους συμπατριώτες μου! Ζω ένα όνειρο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν τη φετινή χρονιά στην επίτευξη των στόχων μου και κυρίως στο συνοδηγό μου, τον Frederic Miclotte».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...