Όλοι οι αστέρες θα βρίσκονται στο Rally Legend

Τεράστια ονόματα της ιστορίας των ράλι θα δώσουν το «παρών» στις 20-22 Οκτωβρίου στο Σαν Μαρίνο

  • -
  • -

Με τη συμμετοχή 140 πληρωμάτων από 23 χώρες, το Rally Legend είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες ιστορικών αυτοκινήτων. Ανάμεσά τους υπάρχουν και δύο ελληνικές συμμετοχές. Η πρώτη είναι αυτή των Γιώργου Βασιλάκη/Σπύρου Κολτσίδα, με την Lancia Delta HF 4WD του 1986, η οποία θα φέρει τα... χρώματα του GOCAR. Η δεύτερη ελληνική συμμετοχή είναι των Αθανασίου και Σταμάτη Αθανασσούλα, με Subaru Impreza WRC του 1996.

ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ LANCIA DELTA HF 4WD ΤΟΥ Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ


Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν περάσματα – μεταξύ άλλων – των Miki Biasion (με Lancia Rally 037), Stig Blomqvist (Audi quattro S1), Gustavo Trelles (Lancia Delta Integrale 16V), αλλά και των σύγχρονων Kris Meeke (με Citroen Xsara), Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC).

Στον αγώνα θα τιμηθεί επίσης η μνήμη του θρυλικού Colin McRae. Παρόντα θα είναι μέλη της οικογένειάς του, όπως ο αδελφός του Alister (θα λάβει μέρος στο Rally Legend με Subaru Legacy), οι γονείς του και η 19χρονη κόρη του. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι, Sebastien Ogier.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...