Αγώνας ταχύτητας στο Αεροδρόμιο Τατοΐου

Στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2017 θα γίνει ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων

  • -
  • -

Με 70 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου. Η START LINE και η «ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων», συνδιοργανώνουν έναν αγώνα που αποδεικνύεται πόλος έλξης για τους οδηγούς σε όλες τις κατηγορίες.

Αυτές είναι επτά στο σύνολο, με εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές να είναι των ιστορικών αυτοκινήτων με 22 συμμετέχοντες. Παράλληλα τα 12 Skoda Fabia του Ενιαίου αλλά και τα 7 μονοθέσια της Formula Gloria θα συμπληρώσουν θεαματικά και με μεγάλο ενδιαφέρον τις βασικές κατηγορίες Sport, Τουρισμού, Μεγάλου Τουρισμού GT και Formula Saloon στις οποίες θα δούμε συνολικά άλλα 29 αυτοκίνητα.

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου θα φιλοξενήσει τον 1ο φετινό αγώνα ταχύτητας σε πίστα σχεδιασμένη από τον Θανάση Παπαθεοδώρου, με μήκος 3.610μ. Αποτελείται από 19 στροφές και έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει σημεία για προσπεράσματα και απαιτητικές αλλαγές πορείας.

Την ημέρα του αγώνα, το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, στην κερκίδα 15 ευρώ, Φοιτητικό και Μαθητικό 5 ευρώ ενώ δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών, για ΑΜΕΑ και για άνεργους με επίδειξη θεωρημένης κάρτας ανεργίας. Στα δοκιμαστικά του Σαββάτου τα εισιτήρια θα διατίθενται στη μισή τιμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...