Άνοιξε η διαδικασία συμμετοχών για το PICK του 2017

Το διεθνές σιρκουί καρτ θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 16-17 Σεπτεμβρίου

  • -
  • -

Έως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχές για το PICK του 2017. Όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή του διεθνούς σιρκουί καρτ που φιλοξενείται στο κέντρο της Πάτρας, ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός  κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr), του  Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών ( www.aop.gr) και της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (www.omae-epa.gr).

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (Patras International Circuit for Kart - P.I.C.K.) αποφάσισε το κόστος της συμμετοχής στους αγώνες να παραμείνει στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, ενώ ισχύει και πάλι έκπτωση 30% για όσους οδηγούς υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 11 Αυγούστου. Για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και πέρυσι.

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 ΜΙΝΙ , D CUP, ROTAX SENIOR MAX ,  ROTAX DD2 MAX και ΚZ2-KZ3 .

Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) , του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr) και την Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (www.omae-epa.gr).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...