Οι τούμπες του Meeke τον έβαλαν στον... πάγο

Μετά από σειρά λαθών του Βρετανού οδηγού, η Citroen τον αφήνει εκτός Ράλι Πολωνίας

  • -
  • -

Τι γίνεται όταν ένας οδηγός σου κάνει επανειλημμένως λάθη που κοστίζουν βαθμούς και νίκες; Την απάντηση έδωσε η Citroen Racing. Λίγες ημέρες μετά τη θεαματική του έξοδο στη Σαρδηνία (δείτε εδώ το video), ο Kris Meeke έμαθε από τη γαλλική ομάδα ότι θα πάρει αναγκαστικό ρεπό για το επόμενο ράλι στην Πολωνία (29 Ιουνίου – 2 Ιουλίου).

«Πριν τον αγώνα στη Σαρδηνία είχαμε ζητήσει από τους οδηγούς μας να φθάσουν στον τερματισμό. Δυστυχώς ο Kris δεν κατάφερε να διατηρήσει το ρυθμό που θα τον προφύλασσε από λάθη. Μετά από σειρά απογοητευτικών αποτελεσμάτων, του ζητήσαμε να απέχει από τον επόμενο αγώνα. Ο Kris το κατανόησε και πιστεύω ότι το ρεπό θα του επιτρέψει να γεμίσει τις μπαταρίες του και να διώξει την πίεση πριν τη συμμετοχή του στη Φινλανδία στα τέλη Ιουλίου», εξήγησε την απόφαση ο επικεφαλής της Citroen Racing, Yves Matton. Τη θέση του Meeke στο αριστερό κάθισμα του C3 WRC στην Πολωνία θα πάρει ο Νορβηγός Andreas Mikkelsen.

Ο Meeke είναι φέτος 10ος στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς έχει κερδίσει μόνο στο Μεξικό και δεν έχει βαθμολογηθεί σε 5 από τους 7 αγώνες της σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ KRIS MEEKE ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...