Βγήκε τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο Subaru! (vid)

Ο Γερμανός Tim Schrick αντέδρασε ψύχραιμα όταν το WRX STI έπιασε φωτιά στο Nurburgring

  • -
  • -

Με λιγότερο από τρεις ώρες να απομένουν από τον τερματισμό του 24ωρου αγώνα αντοχής στο Nurburgring, η κάμερα στάθηκε πάνω στο WRX STI με τον αριθμό 90 στις πόρτες. Με φλόγες να βγαίνουν από το εμπρός δεξί μέρος, όλοι περίμεναν να δουν κάποια κίνηση από τον οδηγό.

Ο 41 ετών Tim Schrick άνοιξε ευτυχώς τη δεξιά πόρτα και αφού αποσυνέδεσε το καλώδιο απομακρύνθηκε σε ασφαλές σημείο. Στη συνέχεια το προσωπικό ασφαλείας έσβησε με τους πυροσβεστήρες τη φωτιά που κατέστρεψε το αυτοκίνητο με το οποίο συμμετείχε στον αγώνα η Subaru Tecnica International.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα κρίθηκαν στο τελευταίο ημίωρο, όταν έπιασε δυνατή βροχή. Μεγάλοι νικητές ήταν οι τέσσερις οδηγοί του Audi R8 LMS με τον αριθμό 29 (Connor de Phillippi, Christopher Mies, Markus Winkelhock, Kelvin van der Linde), καθώς την κρίσιμη στιγμή οι υπεύθυνοι της ομάδας αποφάσισαν να βάλουν βρόχινα ελαστικά.

Στο βάθρο ανέβηκαν επίσης τα πληρώματα της BMW M6 GT3 #98 και του Audi R8 LMS #9. Ο περσινός νικητής, Ελληνοβρετανός Άνταμ Χριστοδούλου, τερμάτισε φέτος στην 5η θέση με την Mercedes-AMG GT3 #1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...