Η Hyundai 2η στους κατασκευαστές στο WRC

Στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών του WRC τερμάτισε η Hyundai Motorsport

  • -
  • -

Θετικά έκλεισε τον απολογισμό της η Hyundai Motorsport στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Στον τελευταίο αγώνα ο Thierry Neuville με το Hyundai New Generation i20 WRC ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση όσον αφορά την κατάταξη του Πρωταθλήματος των Κατασκευαστών.

Ο Hayden Paddon με εντυπωσιακή οδήγηση κατέλαβε την τέταρτη θέση και 1,6 sec πίσω του τερμάτισε στην πέμπτη θέση ο Dani Sordo. Οι Neuville και Sordo πήραν επιπλέον πόντους τερματίζοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στην Power Stage. Το αποτέλεσμα έφερε τον Neuville στη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα των οδηγών.


Ο Michel Nandan, Team Principal, σχολίασε: «Ξέραμε ότι θα ζούσαμε μια συναρπαστική τελευταία ημέρα. Υπήρχαν μερικές ανατροπές στο τέλος της σεζόν, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι με το βάθρο στην Αυστραλία. Μπράβο στον Thierry και τον Nicolas για τις επιδόσεις τους και για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα των οδηγών και των συνοδηγών. Είχαν μια φανταστική σεζόν, ιδιαίτερα μετά τη νίκη τους στη Σαρδηνία. Ήταν κρίμα για τον Hayden που το συμβάν με το ελαστικό του ανέκοψε την πορεία προς τη νίκη. Ο Dani, επίσης, ήταν άτυχος που δεν μπόρεσε να αγωνισθεί για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ως ομάδα, είχαμε μια καλή χρονιά. Το New Generation i20 WRC μας έχει κάνει περήφανους, αλλά είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από όλη την ομάδα. Έχουμε δείξει μεγάλη πρόοδο και ωριμότητα φέτος και προσωπικά είμαι ευγνώμων σε κάθε στέλεχος της Hyundai Motorsport για την πολύτιμη συμβολή του. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στην Volkswagen Motorsport που ήταν τόσο σκληροί ανταγωνιστές. Έβαλαν τον πήχη πολύ ψηλά. Θα μας λείψει ο ανταγωνισμός τους, αλλά θα συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε από τα επιτεύγματά τους».

Δείτε ένα εντυπωσιακό πέρασμα του Hayden Paddon



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...