Γιατί δεν έχει πάει ο Ecclestone να δει τον Schumacher;

Ο Bernie απαντά στους αναγνώστες του F1 Racing

  • -
  • -

Το F1 Racing επιλέγει κάθε μήνα για συνέντευξη κάποιον από τους ανθρώπους του paddock, με τις ερωτήσεις όμως να έρχονται από τους αναγνώστες του περιοδικού. Αυτή τη φορά στο τραπέζι της … ανάκρισης έκατσε ο Bernie Ecclestone.  Κάποιες από τις ενδιαφέρουσες απαντήσεις σας τις παραθέτουμε …

 

Ερ : Είδες τον Michael Schumacher μετά από το ατύχημα που είχε με τα σκι;

Απ : Όχι (Μεγάλη διακοπή) … Δεν θέλω να δω τον Michael έτσι. Τον θυμάμαι όπως ήταν. Έτσι είναι το πώς θέλω να τον δω. Εάν γυρίσει πίσω, έτσι θα ήθελα να τον δω.

 

Ερ : Τι συμβουλή θα έδινε στον διάδοχό του;

Απ : Πιστεύω ότι δεν θα είναι ένα άτομο. Θα είναι ένα γκρουπ ανθρώπων που ο καθένας θα κάνει διαφορετικά πράγματα. Ίσως αυτό να είναι καλύτερο. Ίσως να είναι καλύτερος ο τρόπος.

 

Ερ : Εάν ήταν να επιστρέψει μια παλιά πίστα στο καλεντάρι της F1 ποιος αγώνας θα ήταν και γιατί;

Απ : Η Αργεντινή ήταν πάντα καλός αγώνας. Ο κόσμος ήταν καλός και αγαπούσε τον μηχανοκίνητο σε αυτό το κομμάτι του κόσμου. Πέρα από αυτό δεν ξέρω ποιο θα ήθελα πίσω. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον αγώνα που να έχουμε χάσει και να τον ήθελα πίσω. Θα ήταν ωραία να τρέχαμε στην Γαλλία, εάν δούλευε σωστά. Θα ήταν καλό για ιστορικούς λόγους.

 

Ερ : Γιατί να μην αφήνετε τις ομάδες να τρέχουν με ένα, δυο ή τρία μονοθέσια, όσο αντέχουν οικονομικά; Δεν θα είναι μια βάση για μικρότερες ομάδες να ανταγωνιστούν και να έχουν πιο πολλά μονοθέσια στο grid;

Απ : Σωστά! Θα μου άρεσε να το κάνω. Το πρότεινα ήδη.

 

Ερ : Ποιο άτομο ήταν αυτό που σας είχε εμπνεύσει περισσότερο στην ζωή

Απ : Θα σας πω το εξής, ότι ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Κου Ferrari στις παλιές εποχές, αλλά στις εφημερίδες δεν φαινόμουν έτσι. Πάντα με βοηθούσε. Δυστυχώς δεν μιλούσε Αγγλικά και εγώ δεν μιλούσα Ιταλικά, αλλά τα καταφέραμε στο τέλος. Μπορούσαμε να κάνουμε μπίζνες με χειραψία.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...