SEAT Ibiza Cupra Concept

Στο Πεκίνο και μετά στις αγορές

  • -
  • -

Η Ισπανική εταιρεία αποκάλυψε στην έκθεση της Κίνας  το πρωτότυπο Cupra που δεν απέχει πολύ με αυτό που τελικά θα βγει στην παραγωγή στις Ευρωπαϊκές αγορές. Θα είναι η κορυφαία από πλευράς απόδοσης εκδοχή του καταξιωμένου σπορ μοντέλου της γκάμας SEAT και ενσωματώνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας και τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να ξεχωρίζει ο ιδιαίτερο χαρακτήρας του. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, η ολοκαίνουρια μάσκα κυψελοειδούς μορφής με τα ψαρωτικά φώτα LED στο εμπρός μέρος και ο γνωστός διαχύτης με την πολυγωνική απόληξη της εξάτμιση στο μέσον του πίσω προφυλακτήρα αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο ρόλο που θα παίξει το Cupra στην οικογένεια Ibiza.

Στο εσωτερικό έχουμε λίγες διαφοροποιήσεις και οι αλλαγές αφορούν το νέας σχεδίασης τιμόνι και το σύστημα πλοήγησης το οποίο θα είναι αποσπώμενο όπως πλέον γίνεται μόδα κι από άλλους κατασκευαστές.

Στα μηχανικά μέρη δεν έχουμε αλλαγές, έτσι ο TSI των 1400 κ.εκ. με τους 180 ίππους  και την διπλή υπερτροφοδότηση, μηχανικός υπερσυμπιεστής για χαμηλά και turbo καυσαερίων για ψηλά, θα δίνει απλόχερα τη ροπή σε όλο το φάσμα των στροφών λειτουργίας. Για την μετάδοση θα εξακολουθήσει να προσφέρεται η λύση DSG με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και τα χειριστήρια πίσω από τη στεφάνη του τιμονιού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...