Για το 2014 το νέο Fiat Punto

Καθυστερεί το ιταλικό supermini

  • -
  • -

Στην πραγματικότητα το Fiat Punto, αν και προσφάτως ανανεωμένο, βρίσκεται στην αγορά σαν μοντέλο από το 2005. Τα χρόνια έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στο ιταλικό supermini, ενώ ο ανταγωνισμός ανανεώνεται συνεχώς.
Αν και τα χρονοδιαγράμματα των Ιταλών ήθελαν το νέο Punto τέταρτης γενιάς να βρίσκεται το 2013 προς πώληση, μάλλον η νέα γενιά θα εμφανιστεί το 2014. Η Fiat ρίχνει το βάρος της πλέον στο  μεγαλωμένο σε διαστάσεις νέο Panda, το οποίο αναμένεται να καλύψει εν μέρει και το αγοραστικό κοινό του Punto.
Διάφορες σχεδιαστικές προτάσεις, από διαφορετικούς οίκους, εξετάζονται από τους Ιταλούς, οι οποίες θα οδηγήσουν πιθανόν στην δημιουργία του νέου σχεδίου για το επόμενο Punto.

Τα μηχανικά μέρη θα προέρχονται από τις δοκιμασμένες λύσεις του Group Fiat. Σενάρια για μια ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση στα χνάρια του σημερινού Doblo, εγκαταλείφτηκαν, οπότε η λύση του ημιάκαμπτου, που υιοθετείτε σε όλα τα σύγχρονα supermini, θα υπάρχει και στο νέο Punto. Η πρεμιέρα τοποθετείται στα τέλη του 2013 (πιθανόν στο σαλόνι της Φρανκφούρτης) ή στις αρχές του 2014, οπότε θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις του νέου μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...