Νέο Peugeot 508 RXH

Υβριδικό diesel κάνει πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη

  • -
  • -

Ακολουθώντας τη λογική του περιορισμένης παραγωγής 3008 Hybrid4 , το νέο 508 RXH αποτελεί την νέα πιο περιπετειώδη πρόταση της Peugeot. Στηριζόμενη στην ίδια υβριδική diesel πλατφόρμα, το 508 RXH βασίζεται στο αμάξωμα του 508 SW και στοχεύει οικολογικά στην κατηγορία των Crossover. Οι αισθητικές λεπτομέρειες που περιβάλλουν το off-road κοστούμι του και τα εντυπωσιακά τριπλά φώτα ημέρας LED, σκιαγραφούν την ξεχωριστή σιλουέτα του νέου 508 RXH.

Η υβριδική diesel διάταξη στηρίζεται στο έργο του δίλιτρου diesel κινητήρα (163 ίπποι), ο οποίος μεταφέρει την ισχύ του στους εμπρός τροχούς και συμπληρώνεται από έναν ηλεκτροκινητήρα, σε ένα πακέτο απόδοσης 200 ίππων και 450 Nm ροπής. Ο ηλεκτρικός κινητήρας των 37 ίππων με τη σειρά του κινεί αποκλειστικά τους πίσω τροχούς. Η μέση κατανάλωση υπολογίζεται στα μόλις 4.2 lt/100 κm, με τις μοιραίες εκπομπές CO2 να είναι 109 gr/km. Επιπλέον, το 508 RXH θα προσφέρει και 100% ηλεκτρική λειτουργία (ΖEV) για χαμηλές ταχύτητες κίνησης.

Το 508 RXH θα λανσαριστεί με πλήρη βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει: σύστημα «Open & Go», ηλεκτρικά εμπρός καθίσματα, head up display, ζάντες 18", κρυστάλλινη πανοραμική οροφή, σκούρα πλευρικά παράθυρα, σύστημα ήχου και πλοήγησης τελευταίας γενιάς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...