Fiat MyLife

Νέα γκάμα μοντέλων και οικολογική τεχνολογική φίρμα "Air Technologies" από τη Fiat

  • -
  • -

Εκτός από την παγκόσμια πρεμιέρα του Freemont, η Fiat παρουσίασε στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης 2011 (3-13 Μαρτίου) τη νέα γκάμα green μοντέλων "MyLife". Η γκάμα αυτή απαρτίζεται από τα μοντέλα Punto "MyLife" 1.2 69 HP, Qubo "MyLife" 1.3 MultiJet 75 HP, Bravo 1.6 MultiJet 120 HP και Doblo "MyLife" 1.6 MultiJet 90 HP. Και τα τέσσερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κινητήρες που ικανοποιούν τις προδιαγραφές Euro 5 και με το σύστημα Start&Stop στον βασικό τους εξοπλισμό, ενώ διαθέτουν ακόμη το πακέτο των σύγχρονων συστημάτων τηλεματικής και παροχής πληροφοριών της Fiat, όπως το Blue&Me - TomTom και το σύστημα πλοήγησης Instant Nav.

 

Πρεμιέρα της οικολογικής τεχνολογικής φίρμας "Air Technologies"

Σε ένα δικό της, ξεχωριστό χώρο στο περίπτερο, η Fiat παρουσίασε επίσημα τη νέα της φίρμα "Air Technologies", η οποία συμπυκνώνει όλες τις οικολογικές τεχνολογίες που έχει εφαρμόσει η Fiat στην τωρινή της γκάμα. Η "Air Technologies" αντιπροσωπεύει και ενσωματώνει την εξέλιξη μιας ολόκληρης φιλοσοφίας, που υπάρχει και καθοδηγεί τη μάρκα για πάνω από 20 χρόνια, που οδηγεί στην παραγωγή προϊόντων τα οποία διακρίνονται για το χαμηλό αντίκτυπό τους στο περιβάλλον.

Η Fiat αποφάσισε να συγκεντρώσει όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες που χρησιμοποιούνται σήμερα από τα αυτοκίνητα που παράγει για τη βελτίωση της «οικολογικής τους ταυτότητας» στην "Air Technologies". Η νέα φίρμα θα συγκεντρώσει όλες αυτές τις τεχνολογίες γύρω από:

  • τους κινητήρες,
  • τα εναλλακτικά καύσιμα,
  • τα κιβώτια ταχυτήτων,
  • την πρόσφυση,
  • το Start&Stop και
  • τις τεχνικές λύσεις που σχεδιάζονται για την καλύτερη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Ένα ειδικό τμήμα στην "Air Technologies" είναι αφιερωμένο στην οδηγική συμπεριφορά, με το μοναδικό λογισμικό eco:Drive, που επιτρέπει στους οδηγούς να ελέγχουν και να διορθώνουν τον τρόπο με τον οποίο οδηγούν, με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...