VW Eos facelift

Παρουσιάστηκε στο L.A

  • -
  • -

Εναρμονισμένο αισθητικά, με την σύγχρονη γκάμα της VW, το ανανεωμένο Eos, παρουσιάστηκε στην έκθεση του Λος Άντζελες. Το εμπρός μέρος, είναι νέας σχεδίασης και διαθέτει φώτα LED ημέρας, μια νέα εμπρός γρίλια και διαφορετικούς προβολείς ομίχλης. Η τεχνολογία LED υιοθετείται και στα πίσω φώτα, με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα να συμπληρώνει την φρέσκια εικόνα. Στο εσωτερικό, υπάρχουν βελτιωμένα υλικά, το τιμόνι είναι νέας σχεδίασης, ενώ ο πίνακας οργάνων διαφοροποιείται επίσης από το υπάρχον μοντέλο. Παράλληλα, πολλές είναι οι προσθήκες του προαιρετικού εξοπλισμού, με νέα στοιχεία ασφαλείας, πρακτικότητας και πολυτέλειας.

Η γκάμα των κινητήρων θα αποτελείται από τρεις κινητήρες βενζίνης και έναν πετρελαίου. Βάση αποτελεί ο 1.4 TSI των 122 ίππων, ο οποίος πλαισιώνεται από τον πιο ισχυρό διπλά υπερτροφοδοτούμενο 1.4 TSI των 160 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας βενζινοκινητήρων βρίσκεται ο 2.0 TSI των 210 ίππων, ο οποίος προέρχεται από το Golf GTI. Ο μοναδικός πετρελαιοκινητήρας είναι ο 2.0 λίτρων TDI των 140 ίππων. Όλα τα κινητήρια σύνολα εξοπλίζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, με την προαιρετική επιλογή του DSG να είναι πάντα διαθέσιμη.

Επιπλέον θα υπάρχουν και εκδόσεις BlueMotion (με λειτουργία ανάκτησης ηλεκτρικής ενέργειας και Start&Stop), για τους κινητήρες 1.4 TSI 122 PS και 2.0 TDI,  οι οποίες έχουν χαμηλότερες εκπομπές CO2.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν, απο τις αρχές του 2011.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...