Porsche 911 Limited Speedster Edition

Παρουσιάστηκε στο Παρίσι

  • -
  • -

Μια νέα ειδική έκδοση της 911 Cabrio, παρουσιάστηκε, στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, φέροντας την ονομασία Speedster, η οποία προέρχεται από το μοντέλο 356 Speedster.

Μόλις 356 θα είναι οι τυχεροί που θα μπορέσουν να την αποκτήσουν, αφού η παραγωγή της θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Σε σχέση με τις απλές 911, η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι κατά 60 mm πιο χαμηλή και κατά 44 mm πιο πλατιά στο πίσω μέρος, ταυτιζόμενη με τις διαστάσεις της τετρακίνητης Carrera 4S Cabrio. Τo εμπρός παρμπρίζ είναι πιο κοντό και πιο κεκλιμένο, ενώ ένα πλαστικό κάλυμμα, καλύπτει τις δύο πίσω θέσεις, δίνοντας μια αμιγώς διθέσια εικόνα στην συγκεκριμένη 911 Cabrio. Η εμφάνιση διαφοροποιείται επίσης και από άλλες μικρές λεπτομέρειες, στα φώτα, τα φλας και τα αεροδυναμικά βοηθήματα που περιβάλλουν την 911 Limited Speedster Edition (π.χ η αεροτομή του εμπρός προφυλακτήρα). Το εσωτερικό διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις και μια σειρά από επιλογές του προαιρετικού καταλόγου της Porsche. Οι εξωτερικοί χρωματισμοί είναι δύο, στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού.

Κινητήρια δύναμη θα είναι η έκδοση του Boxer που εξοπλίζει και την νέα 911 GTS, αποδίδοντας 408 ίππους. Ο επίπεδος 6 κύλινδρος συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο PDK, διπλού συμπλέκτη, μεταφέροντας την δύναμη του αποκλειστικά στους πίσω τροχούς, μέσω ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Στην αγορά η έκδοση Speedster της 911, θα λανσαριστεί το ερχόμεντο Δεκέμβριο, με την τιμή της στην Ευρώπη να υπολογίζεται ελαφρώς πάνω από τα 200.000€.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...