BMW σειρά 6 Coupe Concept

Πρωτότυπο στο Παρίσι

  • -
  • -

Τα Gran Tourismo μοντέλα αποτελούν παράδοση για τη γκάμα της Βαυαρικής φίρμας. Η BMW το σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού μας αποκαλύπτει, μέσω μέσω του νέου της πρωτότυπου, την εμφάνιση της νέας σειράς 6 που θα στολίζει την γκάμα της. Η συγγένεια με την νέα σειρά 5, είναι προφανής από τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου, ενώ το νέο μοντέλο μοιράζεται και πολλά κοινά με το Concept Gran Coupe που είχε παρουσιαστεί στην Κίνα.

Η νέα σειρά 6 θα εκπέμπει εξαιρετικά πολυτελή χαρακτήρα, κουβαλώντας το κύρος ενός Coupe μοντέλου της BMW. Λεπτομέρειες όπως οι προσαρμοζόμενοι προβολείς τεχνολογίας LED και οι τροχοί των 20 ιντσών, αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εμφάνισης. Στο εσωτερικό, η διχρωμία, τα ποιοτικά υλικά, ο πλούσιος εξοπλισμός (με νέο ηχοσύστημα Bang & Olufsen ειδικά σχεδιασμένο για την νέα σειρά 6) και η κεντρική κονσόλα 10.2 ιντσών για το iDrive αναμένεται να μην αφήσουν κανένα παραπονεμένο.

Οι ενδιαφερόμενοι (αν και η χώρα μας δεν αποτελεί πλέον πρόσφορο έδαφος για τέτοια μοντέλα) θα μπορούν σιγά-σιγά να προετοιμάζονται για την παραγγελία της, μιας και η παραγωγή της προηγούμενης σειράς 6, έχει πλέον σταματήσει. Η νέα σειρά 6 Coupe αναμένεται το δεύτερο μισό του 2011 στις εκθέσεις, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν η κορυφαία έκδοση M6, με κατά πάσα πιθανότητα τον V8 Biturbo των 4.4 λίτρων, απόδοσης 550 ίππων, θα μπει αμέσως στην παραγωγή. Η πρωτοεμφανιζόμενη έκδοση αναμένεται να διαθέτει έναν V8 4.4 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει γύρω στους 400 ίππους και 610 Nm ροπής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...