Μικρότερος Diesel για Superb

Οικονομία με αφετηρία τα 1,6 λίτρα

  • -
  • -

Το Superb είναι από τα πλέον ευρύχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας του και μάλιστα σε μια ασυναγώνιστη τιμή για το συνολικό πακέτο που προσφέρεται. Η προσθήκη στη γκάμα κινητήρων σίγουρα θα ενδιαφέρει όχι μόνο τους οδηγούς ταξί αλλά και όσους μπορούν να αποκτήσουν diesel λόγω της έδρας κατοικίας τους.

Ο νέος κινητήρας diesel των 1,6 λίτρων με απόδοση 105 ίππους έχει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 130 g/km στη sedan εκδοχή και 133g/km για την Combi αντίστοιχα. Ο κινητήρας αυτός αποτελεί πραγματικό ατού καθώς τα 250Nm ροπής επαρκούν για να κινήσουν αξιοπρεπώς τα βαρύ αμάξωμα, αλλά η οικονομία καυσίμου είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.

Η κατανάλωση σε πετρέλαιο είναι μόλις 6,2 lt/100km για την sedan και 6,3 lt/100km για την combi και σε συνδυασμό με το μικρό κυβισμό που σημαίνει λιγότερα τέλη και ασφάλιστρα, κάνουν το συγκεκριμένο Superb πραγματική ευκαιρία. Το Superb 1,6 TDi θα εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή και ο εξοπλισμός των εκδόσεων που θα εισαχθούν στη χώρα μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...