Νέο Ford Mondeo facelift

Διακριτικές αλλαγές – όχι ακόμα 1.6 Τurbo

  • -
  • -

Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Μόσχας τον προσεχή Αύγουστο θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο μεσαίο μοντέλο της Ford. Το facelift του Mondeo περιλαμβάνει μικρές αλλαγές στο αμάξωμα, καλύτερο εσωτερικό, εξελιγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και δύο νέους κινητήρες, στην κορυφή της γκάμας του.

Ο νέος turbo βενζινοκινητήρας των 2.0 λίτρων αποδίδει 240 ίππους και καταναλώνει λιγότερο, από τον σημερινό 2.0 λίτρων Ecoboost των 203 ίππων ο οποίος θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμος. Παράλληλα προτίθεται και ένας 2.2 λίτρων Duratorq-TDCi, ο οποίος θα είναι ο δυνατότερος 4κύλινδρος diesel της Ford με απόδοση 200 ίππους.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση περιλαμβάνουν την νέα μάσκα και το ελαφρώς ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω μέρος. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι διαφορετικά, ενώ μπροστά προστίθενται και φώτα ημέρας LED. Στο εσωτερικό οι διαφορετικές επενδύσεις στις πόρτες και ο νέος σχεδιασμός της κεντρικής κονσόλας, προσδίδουν έναν αέρα φρεσκάδας. Την ανανέωση του Mondeo ακολουθούν το νέο ηχοσύστημα και το πιο εξελιγμένο και εύχρηστο σύστημα πλοήγησης. Όσον αφορά την ενεργητική ασφάλεια, η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών, τα νέα φώτιστικά σώματα και το σύστημα 'επαγρύπνησης' του οδηγού συμπληρώνουν τα πληθωρικά χαρακτηριστικά του Mondeo.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...