Nέο VW Touran BlueMotion

Με 27% χαμηλότερη κατανάλωση

  • -
  • -

Η green επέκταση στη γκάμα της Volkswagen συνεχίζεται με το νέο Touran BlueMotion. Το γερμανικό MPV καταναλώνει πλέον έως και 27% λιγότερο καύσιμο χάρη στο μικρότερο κυβισμό του κινητήρα (downsizing), τις καινοτόμες τεχνολογίες και τη βέλτιστη αεροδυναμική. Ο 1.600άρης TDI με τεχνολογία BlueMotion χρειάζεται κατά μέσο όρο μόλις 4,6 lt diesel για κάθε 100 km! Οι εκπομπές CO2 είναι 121 g/km, ενώ η ισχύς των 105 PS υπόσχεται σβέλτες προσπεράσεις, απαραίτητες σε ένα επταθέσιο πολυμορφικό.

Για Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου το diesel είναι απαγορευμένος καρπός, υπάρχει και ο νέος 1.2 TSI των επίσης 105 PS, ο οποίος στην βενζινοκίνητη έκδοση BlueMotion καταναλώνει 5,9 lt/100 km (από 4,6 στην απλή έκδοση) και εκπέμπει CO2 139 g/km (από 149). Σε αυτό συμβάλλει τόσο το σύστημα Start/Stop όσο και σύστημα ανάκτησης ενέργειας που φορτίζει την μπαταρία.

Η σχεδίαση του ανανεωμένου Touran έχει εναρμονιστεί με τα νέα Golf και Polo, με τους νέους εμπρός προβολείς να έχουν συνεχή λειτουργία και την ημέρα (Dynamic Light Assist). Κερασάκι στη λίστα του εξοπλισμού είναι το βελτιωμένο Park Assist 2.0 για σχεδόν αυτόματη παράλληλη και διαγώνια στάθμευση.

Το ανανεωμένο Touran, μαζί με τις εκδόσεις BlueMotion, αναμένονται στην ελληνική αγορά αρχές φθινοπώρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...