Δυναμισμός με την υπογραφή της Subaru

Με έντονη προσωπικότητα, χώρους και τεχνολογία έρχεται το VIZIV Tourer

  • -
  • -

Όταν δεν υπάρχουν περιορισμοί από την παραγωγή τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Όπως αυτό που δημιούργησαν οι άνθρωποι της Subaru και ακούει στο όνομα VIZIV Tourer concept. Ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που θέτει την αισθητική ως προτεραιότητα, χωρίς φυσικά να αγνοεί την πρακτικότητα.

Με μήκος 4.775 mm πλάτος 1.930 mm και μεταξόνιο 2.730 mm δείχνει ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας οικογένειας τεσσάρων ατόμων, ενώ χάρη στο ιδιαίτερο πίσω μέρος με τη μεγάλη πόρτα επιτρέπει τη φόρτωση μεγάλων αντικειμένων.

Το χαμηλό του ύψος 1.435 mm σε συνδυασμό με την κεκλιμένη οροφή και την πλαϊνή γραμμή των παραθύρων που ανεβαίνει δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα αισθητική. Προς την ίδια κατεύθυνση κινούνται και τα άλλα σχεδιαστικά στοιχεία, όπως η εξάγωνη μάσκα και τα φουσκωμένα φτερά.

Σε επίπεδο ασφάλειας το VIZIV Tourer εξοπλίζεται με το σύστημα EyeSight το οποίο συνεργάζεται με εξελιγμένο ραντάρ και navigation. Οι πιθανότητες θέλουν το συγκεκριμένο πρωτότυπο να γίνεται ένα νέο οικογενειακό μοντέλο ή ο διάδοχος του γνωστού μας Levorg.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...