Το νέο KIA Ceed και σε station wagon έκδοση

Με χώρο αποσκευών που χωράει όλα τα "βάρη" της οικογενείας

  • -
  • -

Με πάνω από 512.000 μονάδες να έχουν πουληθεί μέχρι το 2007, η KIA στοχεύει να συνεχίσει την καλή εμπορική πορεία του οικογενειακού Ceed, με τη νέα γενιά Ceed Sportswagon.

Η 3η γενιά του Ceed παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, τόσο σε hatchback όσο και σε station wagon. Στην τελευταία περίπτωση, το Ceed Sportswagon έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του και συγκεκριμένα το μήκος του αυξήθηκε κατά 95mm, το πλάτος κατά 20mm και το ύψος μειώθηκε κατά 20mm. Ωστόσο, το μεταξόνιο παρέμεινε ακριβώς το ίδιο, 2.650mm. Στον χώρο αποσκευών προστέθηκαν 72 λίτρα, φτάνοντας δηλαδή τα 600 λίτρα, τιμή υψηλή για την κατηγορία των μεσαίων tourer. Τα πίσω καθίσματα είναι διαιρούμενα 40:20:40, τα οποία όταν αναδιπλωθούν δημιουργείται μια επίπεδη επιφάνεια φόρτισης.

Το νέο KIA Ceed Sportswagon εξοπλίζεται με ηλεκτρονικό άνοιγμα της 5ης πόρτας, καθώς και ανεξάρτητη ανάρτηση, παρέχοντας στον οδηγό άνετη και ασφαλή οδηγική εμπειρία. Το νέο μοντέλο σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη, ένας από τους λόγους που η σχεδίασή του είναι πιο μοντέρνα και κομψή σε σχέση με τους προκατόχους του.

Αλλαγές στα κινητήρια σύνολα δεν υπάρχουν, μιας και θα κρατήσει τη γκάμα του Ceed hatchback, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ! Στην Ευρώπη αναμένεται να λανσαριστεί το 4ο τρίμηνο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...