Νέο Ford Edge με 2λιτρο diesel

Το μεγάλο SUV ανανεώνεται σε εμφάνιση και αναβαθμίζεται σε εξοπλισμό

  • -
  • -

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους το ανανεωμένο Edge. Η ναυαρχίδα των SUV της Ford δέχτηκε σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και απέκτησε πλούσια γκάμα κινητήρων και υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Το Edge των φωτογραφιών είναι με το πακέτο ST-Line, το οποίο περιλαμβάνει body kit, σπορ εσωτερικό και μεγάλους τροχούς 10 ιντσών. Το SUV της Ford θα κυκλοφορήσει επίσης στις εκδόσεις Vignale (η πιο πολυτελής), Titanium και Trend.

Στη γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνεται ο νέος 2.0 EcoBlue, ένας πετρελαιοκινητήρας που με την τεχνολογία bi-turbo αποδίδει 238 ίππους και συνδυάζεται με τετρακίνηση. Θα είναι διαθέσιμος σε δύο ακόμη εκδόσεις ισχύος: με 190 ίππους, 6άρι μηχανικό κιβώτιο και τετρακίνηση ή με 150 ίππους, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και κίνηση εμπρός.

Η μακρά λίστα συστημάτων ασφάλειας και άνεσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα Post‑Collision Braking, Evasive Steering Assist, Adaptive Cruise Control with Stop-and-Go και ημι-αυτόνομη οδήγηση Lane Centring Assist.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...