Combo: Το νέο επιβατικό βαν της Opel

Με επιλογή 5θέσιου ή 7θέσιου εσωτερικού και προαιρετικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης

  • -
  • -

Ως ιδανικός σύντροφος για τις δραστηριότητες υπαίθρου και αναψυχής συστήνεται η πέμπτη γενιά του Combo, του μικρού βαν που λανσάρει η Opel. Όπως και τα «αδελφάκια» του, το Citroen Berlingo και το Peugeot Rifter (διάδοχος του Partner), θα διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος (4,4 και 4,75 μέτρα), με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 5θέσιο ή 7θέσιο εσωτερικό. Οι παραγγελίες θα αρχίσουν μέσα στην άνοιξη και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Η πρόσβαση στις πίσω σειρές καθισμάτων γίνεται εύκολα μέσω των συρόμενων θυρών και στις δύο πλευρές. Στο Combo των 4,4 μέτρων ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 597 λίτρων, ενώ στην έκδοση με το μακρύ αμάξωμα αυξάνεται στα 850 λίτρα. Με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα, ο όγκος εκτοξεύεται αντίστοιχα στα 2.126 και τα 2.693 λίτρα.

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CITROEN BERLINGO

Πέρα από τους διαθέσιμους χώρους, το νέο Combo κάνει ευκολότερη τη ζωή του οδηγού και των επιβατών με τον πλουσιότατο εξοπλισμό συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Το σύστημα πολυμέσων (με έγχρωμη οθόνη έως 8 ίντσες) είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ διαθέτει τεχνολογίες όπως η ανίχνευση κόπωσης οδηγού, η αυτόνομη πέδηση, το head up display και η κάμερα οπισθοπορείας με εύρος 180 μοιρών.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip, το οποίο αυξάνει τις δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου και τονίζει ακόμη περισσότερο τον εκδρομικό χαρακτήρα του Combo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...