Νέα αυτοκίνητα ελεύθερου χρόνου από Peugeot, Citroen, Opel

Ο γαλλικός όμιλος PSA θα τα κατασκευάζει σε Ισπανία και Πορτογαλία

  • -
  • -

Σε μία σημαντική στρατηγική κίνηση προχωρά το PSA Group, ακολουθώντας τη στροφή της αυτοκίνησης προς τα SUV. Όπως ανακοινώθηκε, θα λανσάρει τρία νέα μοντέλα ελεύθερου χρόνου (τα ονομάζει LAV – Leisure Activity Vehicles), ένα από κάθε μάρκα: Peugeot, Citroen και Opel.

Τα τρία αυτοκίνητα θα βασίζονται σε μία νέα πλατφόρμα, εξέλιξη της EMP2, και θα κατασκευάζονται στα εργοστάσιο του Vigo (Ισπανία) και Mangualde (Πορτογαλία). Πρόκειται λογικά για τους αντικαταστάτες των Partner, Berlingo, Combo, τα επιβατικά βαν των τριών εταιρειών. Θα κυκλοφορήσουν σε δύο μήκη αμαξώματος, ένα με 5θέσιο και ένα με 7θέσιο εσωτερικό.

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 SAMSUNG TABLETS

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, θα θέτουν νέα στάνταρ στους τομείς της αποδοτικότητας, της ευελιξίας, της άνεσης και της ασφάλειας. Κινητήρες θα είναι οι σύγχρονοι βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi. Η αποκάλυψή τους θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στην teaser φωτογραφία που ακολουθεί φαίνεται η μάσκα των τριών μοντέλων.
 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...