Το νέο Sprinter της Mercedes-Benz

Επιβατικό ή φορτηγό, μπορεί να παραγγελθεί σε 1.700 διαφορετικές διαμορφώσεις!

  • -
  • -

Νέα στάνταρ στην κατηγορία των βαν, επιβατικών ή επαγγελματικών, θέτει η Mercedes-Benz με την τρίτη γενιά του Sprinter. Πέρα από τη γνωστή ποιότητα στην κατασκευή, το Sprinter εφοδιάζεται με εξοπλισμό συνδεσιμότητας που συναντούμε στα πιο σύγχρονα επιβατικά μοντέλα και αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο στον επαγγελματία.

Το νέο επαγγελματικό όχημα της Mercedes-Benz μπορεί να παραγγελθεί άμεσα στην Ευρώπη, με τις παραδόσεις να αρχίζουν το προσεχές καλοκαίρι. Η βασική τιμή στη Γερμανία ορίστηκε στα 19.900 ευρώ (χωρίς τον ΦΠΑ).

Ως βαν, Tourer, λεωφορείο, τροχόσπιτο, pickup, φορτηγό ή τράκτορας, με κίνηση σε όλους τους τροχούς, μόνο στους πίσω ή – για πρώτη φορά – μόνο στους εμπρός, με διαφορετικά μήκη αμαξώματος ή διαμόρφωση του εσωτερικού, το νέο Sprinter μπορεί να παραγγελθεί σε 1.700 διαφορετικές εκδοχές! Μία σίγουρα θα ταιριάζει σε κάθε επαγγελματία.

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 SAMSUNG TABLETS

Ο εξοπλισμός και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας Mercedes PRO, διευκολύνουν τη ζωή του οδηγού και του διαχειριστή του στόλου, ο οποίος μέσω της τηλεματικής έχει ολοκληρωμένη άποψη για κάθε ένα Sprinter (π.χ. την ακριβή τοποθεσία του, την αυτονομία σε καύσιμο, την απόσταση έως το επόμενο προγραμματισμένο σέρβις). Οι υπηρεσίες Mercedes PRO θα είναι διαθέσιμες σε 19 ευρωπαϊκές χώρες από τον Ιούνιο του 2018.

Όλοι οι πετρελαιοκινητήρες του Sprinter στην Ευρώπη είναι διαθέσιμοι με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Το προσθιοκίνητο όχημα μπορεί να συνδυαστεί με το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με μετρατροπέα ροπής. Ο πιο ισχυρός diesel είναι ο 6κύλινδρος, χωρητικότητας 3 λίτρων, με 190 ίππους και 440 Nm ροπής από τις 1.600 έως τις 2.600 rpm. Ο 2.1 αποδίδει 114, 143 ή 163 ίππους (στα πισωκίνητα Sprinter), ενώ για τα προσθιοκίνητα η πιο ισχυρή έκδοση είναι με 177 ίππους. Ανάλογα με τον τύπο αμαξώματος, τον κινητήρα και το κιβώτιο, η μέση κατανάλωση είναι μεταξύ 6,9 και 9,7 lt/100 km (181 – 253 g/km).

Η ηλεκτροκίνηση θα κάνει την εμφάνισή της και στα επαγγελματικά Mercedes-Benz. Το eSprinter θα λανσαριστεί το 2019, ενώ το eVito θα προηγηθεί στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...