Έρχεται μέσα στο 2018 το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Hyundai!

Η ηλεκτρική έκδοση του Kona είναι έτοιμη και θα αποκαλυφεί σε λίγες εβδομάδες

  • -
  • -

Πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Kona, η Hyundai έχει ήδη εξελίξει την μηδενικών ρύπων εκδοχή του μικρού SUV. Το Kona Electric θα αποκαλυφθεί διαδικτυακά την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα για το κοινό στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Άμεσα λοιπόν και προλαβαίνοντας τον ανταγωνισμό, η Hyundai «παντρεύει» δύο κατηγορίες με παρόν και μέλλον: αυτή των SUV και αυτή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Οι πωλήσεις του θα αρχίσουν το καλοκαίρι του 2018, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 SAMSUNG TABLETS

Αν και δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για τα ηλεκτρικά μοτέρ, η διαφορά θα αφορά λογικά τη χωρητικότητα των μπαταριών. Η αυτονομία με μία φόρτιση – και μάλιστα με το νέο πιο ρεαλιστικό πρωτόκολλο δοκιμών WLTP – θα φθάνει τα 470 km, τιμή πραγματικά εντυπωσιακή για ένα ηλεκτρικό SUV!

Και βέβαια, ο εξοπλισμός του Kona Electric θα περιλαμβάνει όλη την τεχνολογία ασφάλειας και συνδεσιμότητας που έχει στη διάθεσή της η Hyundai.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...