Honda 3R-C

Ηλεκτρικό τρίτροχο για την πόλη

  • -
  • -

Την άποψή της για ένα μινιμαλιστικό μέσο προσωπικής μετακίνησης έδειξε η Honda στη Γενεύη με το ηλεκτρικό 3R-C, το οποίο δημιουργήθηκε από Ευρωπαίους σχεδιαστές του Κέντρου Έρευνας & Σχεδίασης της ιαπωνικής εταιρείας στο Μιλάνο.

Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από μπαταρίες και είναι τοποθετημένος χαμηλά στο πλαίσιο του τρίτροχου, έτσι ώστε να βελτιώνει την ευστάθεια. Το 3R-C έχει διάφανη οροφή που καλύπτει το κάθισμα του οδηγού όταν είναι παρκαρισμένο και δεν χρησιμοποιείται. Όταν πάλι κινείται, η οροφή μετατρέπεται σε ανεμοθώρακα. Τα ψηλά πλαϊνά τμήματα του καθίσματος που λειτουργεί και ως κλωβός ασφαλείας παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον οδηγό, μειώνοντας την απειλή από πλευρικές συγκρούσεις και βελτιώνοντας την προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Μπροστά από τον οδηγό βρίσκεται ένας αποθηκευτικός χώρος για αποσκευές ή άλλα αντικείμενα. Τέλος, οι σχεδιαστές του 3R-C δημιούργησαν ένα εύκαμπτο κάλυμμα που περιβάλλει το πάνω τμήμα του κορμού του οδηγού για να μην εκτίθεται στις κακές καιρικές συνθήκες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...