Με τεχνολογία στο φουλ το νέο Hyundai Santa Fe

Το μεγάλο SUV θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης

  • -
  • -

Με έτος λανσαρίσματος το 2001, το πρώτο Santa Fe έθεσε τα θεμέλια για την εγκαθίδρυση της Hyundai στα SUV. Μετά από 17 χρόνια, η συγκεκριμένη κατηγορία είναι η πιο δημοφιλής στην αυτοκίνηση και η κορεάτικη μάρκα έχει δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στα οχήματα ελεύθερου χρόνου.

Στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Μάρτιο, η Hyundai θα αποκαλύψει την τέταρτη γενιά του Santa Fe, τη σιλουέτα του οποίου βλέπουμε στη φωτογραφία που συνοδεύει το δελτίο Τύπου.

Σε αυτή τη χρονική στιγμή δε δόθηκαν πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη του νέου Santa Fe, αλλά τονίστηκε ο πλούσιος εξοπλισμός ασφάλειας, μέρος της τεχνολογικής... ομπρέλας με το όνομα Smart Sense. Περιλαμβάνει και το σύστημα Rear Occupant Alert, το οποίο ανιχνεύει τα πίσω καθίσματα για την παρουσία ατόμων (παιδιών προφανώς) και ειδοποιεί τον οδηγό όταν αυτός βγαίνει από το αυτοκίνητο. Σε ορισμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, τα ξεχασμένα μικρά παιδιά στο πίσω κάθισμα είναι μία μάστιγα με τραγικές συνέπειες.

Επιπλέον, το σύστημα Rear Cross-Traffic Collision Warning δεν ειδοποιεί μόνο για διερχόμενα αυτοκίνητα καθώς το Santa Fe εξέρχεται με όπισθεν από κάθετες θέσεις στάθμευσης, αλλά ενεργοποιεί αυτόματα και τα φρένα.

ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟ HYUNDAI TUCSON ΜΕ ΤΟΝ 1.6 TURBO ΤΩΝ 177 ΙΠΠΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...