Συλλεκτική έκδοση για το Clio RS

Σε μαύρο χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες και ισχύ 220 ίππων!

  • -
  • -

Μία ακόμη ειδική έκδοση του κορυφαίου Clio λανσάρει η Renault. Αφορμή αποτελεί η συμμετοχή της σε ένα ακόμη πρωτάθλημα της Formula 1, με το Clio RS 18 να δανείζεται το όνομά του από το μονοθέσιο της γαλλικής ομάδας στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το Clio RS 18 βασίζεται τεχνολογικά στο RS 220 EDC Trophy, με τον 1.6 turbo να αποδίδει 220 ίππους και μέγιστη ροπή 280 Nm με λειτουργία boost. Επιπλέον επεμβάσεις έχουν γίνει στο πλαίσιο, στα αμορτισέρ και στο τιμόνι για ακόμη πιο άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού.

Οπτικά, το συλλεκτικό Clio RS ξεχωρίζει από το μαύρο χρώμα που «σπάει» χάρη στις κίτρινες λεπτομέρειες στον εμπρός προφυλακτήρα, στο πλάι και στις ζάντες αλουμινίου. Το λογότυπο «RS» εμφανίζεται στις εμπρός πόρτες, στα μαρσπιέ αλλά και στην οροφή του 5θυρου σουπερμίνι. Οι αποκλειστικές λεπτομέρειες συνεχίζονται και στην καμπίνα των επιβατών, με κόκκινες ραφές στα καθίσματα, κόκκινο σήμα στο τιμόνι και ανάλογου χρώματος δακτυλίους στους αεραγωγούς.

Το Clio RS18 θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2018, ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται και εξάτμιση του βελτιωτικού οίκου Akrapovic.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...