Το όνομα Insight επιστρέφει στη γκάμα της Honda

Η γκάμα της ιαπωνικής μάρκας θα υποδεχθεί το πεντάθυρο sedan με υβριδική τεχνολογία

  • -
  • -

Πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στα μέσα Ιανουαρίου θα κάνει το νέο Insight. Το υβριδικό μοντέλο της Honda θα παρουσιαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πρωτότυπη μορφή, ενώ λίγους μήνες αργότερα θα ακολουθήσει το αυτοκίνητο παραγωγής, με ορισμένες σχεδιαστικές διαφορές.

Το τρίτης γενιάς Insight θα εφοδιάζεται με δύο κινητήρες, έναν εσωτερικής καύσης και έναν ηλεκτρικό, που θα περιορίζει την κατανάλωση και τους ρύπους στον μεικτό κύκλο. Στο δελτίο Τύπου της Honda δε δίνονται πάντως λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη, τις επιδόσεις και την κατανάλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ HONDA CIVIC ΜΕ ΤΟΝ 1.5 TURBO



Θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2018, αρχικά στην αγορά των ΗΠΑ, όπου και θα κατασκευάζεται. Η γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων της Honda θα περιλαμβάνει τότε την οικογένεια Clarity (Fuel Cell, Electric και Plug-in Hybrid), καθώς και το νέο Accord Hybrid.

Το πρώτο Insight είχε κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το 1999, ως διθέσιο και με το υβριδικό σύστημα ΙΜΑ (Integrated Motor Assist). Δέκα χρόνια αργότερα ακολούθησε η δεύτερη γενιά, με 5θυρο αμάξωμα και 5θέσιο εσωτερικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...