Η Lamborghini βάζει την Urus στην πρίζα

Έκδοση PHEV ετοιμάζει η ιταλική εταιρεία για το SUV της

  • -
  • -

Η Lamborghini Urus βρίσκεται δικαιωματικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από την «πρώτη» της δημόσια εμφάνιση που έκανε δίχως αμφιβολία μεγάλη αίσθηση. Με προδιαγραφές supercar, όπως φυσικά αρμόζει στο ένα μοντέλο της Lamborghini, η Urus αφήνει βάσιμες υποσχέσεις για εντυπωσιακά πράγματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες τις λεπτομέρειες για τη Lamborghini Urus

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται κατευθείαν από την παρουσίαση της Urus, η Lamborghini ετοιμάζει και μια έκδοση Plug-in Hybrid. Οι Ιταλοί ακόμα δεν έχουν δώσει επίσημα στοιχεία σχετικά με αυτή την έκδοση, αλλά αναμένεται να φοράει τα μηχανικά μέρη της Porsche Panamera S E-Hybrid, δηλαδή τον 4λιτρο V8 twin-turbo σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό μοτέρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη δοκιμή της Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 680 ίππους και τα 850 Nm ροπής που επιτρέπουν στο γερμανικό μοντέλο να επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 3,4 sec, έχοντας τελική ταχύτητα 310 km/h. Για να έχετε μια τάξη μεγέθους, η Urus στην έκδοση που παρουσιάστηκε αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής, με τα 0-100 km/h να ολοκληρώνονται σε 3,6 sec και τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 305 km/h.

Πέρα από το προφανές κέρδος που προκύπτει στην ισχύ, η Lamborghini Urus σε αυτή την υβριδική έκδοση θα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί με μηδενικούς ρύπους, ενώ θα εκπέμπει μόνο 70 gr/km CO2, γεγονός που αναμένεται να της δώσει μεγάλη ώθηση σε ορισμένες αγορές, ενώ παράλληλα θα σηματοδοτεί τη νέα «ηλεκτρική» εποχή για τη Lamborghini.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...