Έρχεται η νέα Mercedes-Benz CLS

Στις 27 Νοεμβρίου η αποκάλυψη

  • -
  • -

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η Mercedes-Benz δημοσίευσε φωτογραφίες- teaser για την επερχόμενη CLS, η οποία θα αποκαλυφθεί στις 27 Νοεμβρίου, στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles. Η Mercedes-Benz αναφέρει ότι «το γνήσιο τελειοποιήθηκε» και η δεύτερη γενιά της CLS θα έχει ένα πιο επιβλητικό παρουσιαστικό, εντυπωσιακά εμπρός φώτα και προηγμένη τεχνολογία. Μια γεύση από τα παραπάνω παίρνουμε και από τις φωτογραφίες που ανάρτησε η γερμανική εταιρεία.

Από κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου είναι πιο «γλυκός», ειδικά μετά την 3η κολώνα, όπου συναντάμε μια coupeδίστικη κλίση. Στο εσωτερικό υπάρχει το μεγάλο πάνελ στο ταμπλό, που φιλοξενεί δύο τεράστιες οθόνες (12,3 ιντσών η καθεμιά) που βοηθούν στην πληροφόρηση και ψυχαγωγία των επιβατών.

Η νέα CLS βασίζεται στην πλατφόρμα της τελευταίας γενιάς E-Class, αλλά θα είναι χαμηλότερη, μακρύτερη και φαρδύτερη. Όσον αφορά τους κινητήρες, αναμένεται να δούμε δύο βενζινοκινητήρες κάτω από το καπό της νέας Mercedes-Benz με 300 ίππους (4κύλινδρος), με 367 ίππους (6κύλινδρος σε σειρά), ενώ από πλευράς diesel υπάρχουν ένας κινητήρας με 245 ίππους και δύο 6κύλινδροι 284 και 340 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...