Ανανέωση για το Mazda 6 με νέο turbo κινητήρα

O 2.5λιτρος turbo Skyactiv-G διατίθεται ήδη στο Mazda CX-9

  • -
  • -

H Mazda θα αποκαλύψει στις 29 Νοεμβρίου το ανανεωμένο τόσο σχεδιαστικά όσο και μηχανολογικά 6άρι της. Η ναυαρχίδα της Mazda έχει δεχτεί για 3η φορά facelift μετά την πρώτη παρουσίαση της τελευταίας γενιάς που έγινε το 2012.

Οι σημαντικότερες αλλαγές έχουν να κάνουν με τα μηχανολογικά σύνολα που εφοδιάζεται με έναν 2.5 βενζινοκινητήρα τεχνολογίας Skyactiv-G, ο οποίος υιοθετεί σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων για αύξηση της αυτονομίας. Παράλληλα, εφοδιάζεται και με τον νέο turbo 2.5 Skyactiv-G, που συναντήσαμε πρώτη φορά στο Mazda CX-9. Η απόδοση του κινητήρα στο SUV αγγίζει τα 254 άλογα και 420 Nm ροπής, ωστόσο στο μεγάλο μοντέλο αναμένεται –σύμφωνα με την εταιρεία- μια μικρή αύξηση στις επιδόσεις.

Στη "σουίτα τεχνολογιών ασφαλείας" i-ACTIVSENSE συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και το radar cruise control που επιτρέπει το αυτοκίνητο να ακολουθεί την ταχύτητα του προπορευόμενου οχήματος, ενώ μπορεί να ακινητοποιηθεί και να ξεκινήσει πάλι. Ακόμα, οι περιμετρικά τοποθετημένες κάμερες βοηθούν τον οδηγό να έχει πλήρη επίγνωση για το τι γίνεται γύρω από το αυτοκίνητό του μέσω της μεγάλης οθόνης του.
Μια γεύση από το επερχόμενο μοντέλο μπορούμε να πάρουμε από τις δύο teaser φωτογραφίες, ωστόσο αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση που θα γίνει σε περίπου 2 εβδομάδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...