Στην Ελλάδα η νέα Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio με 130.000 ευρώ

Ξεκινούν οι πωλήσεις του ταχύτατου SUV

  • -
  • -

Έφτασε στην Ελλάδα η Stelvio Quadrifoglio, την πρώτη Quadrifoglio στην κατηγορία των SUV. Η επιβλητική εμφάνιση σε συνδυασμό με την premium φιλοσοφία είναι αυτά που ξεχωρίζουν κυρίως στο ιταλικό SUV.Ταυτόχρονα, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και προηγμένες τεχνολογίες, ενώ πρόσφατα ανακηρύχθηκε το «ταχύτερο SUV στην πίστα», σημειώνοντας νέο ρεκόρ γύρου στην κατηγορία των SUV στο εμβληματικό Nürburgring: 7 λεπτά 51.7 δευτερόλεπτα.

Η Stelvio Quadrifoglio εφοδιάζεται με τον 2.9-λίτρων V6 BiTurbo εμπνευσμένο από τις τεχνολογίες και την τεχνογνωσία της Ferrari και αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 510 ίππων στις 6.500 rpm και μέγιστη ροπή 600 Nm από τις 2.500 rpm έως τις 5.000 rpm. Ο κινητήρας συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων με δυνατότητα επιλογής της λειτουργίας Race (οι αλλαγές πραγματοποιούνται σε μόλις 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου). Η Stelvio Quadrifoglio επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε μόλις 3,8 sec, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 283 km/h.

Για πρώτη φορά ο βενζινοκινητήρας 2.9-λίτρων V6 Bi-Turbo συνδυάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Q4 all-wheel drive και στον βασικό εξοπλισμό διατίθενται αλουμινένια paddles για την αλλαγή ταχυτήτων που είναι τοποθετημένα στην κολώνα του τιμονιού.

Η Stelvio Quadrifoglio θεωρείται το SUV με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία χάρη στο βάρος του (1.830 κιλά)

Οι παραγγελίες για τη Stelvio Quadrifoglio μόλις άνοιξαν και η κορυφαία έκδοση του ταχύτερου SUV θα προσφέρεται, όπως όλη η γκάμα της Stelvio, με 5 χρόνια εγγύηση, οδική βοήθεια και χρηματοδότηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...