Νέο Mazda Vision Coupe Concept

Επιβλητικό και ίσως όχι τόσο μακριά από την παραγωγή

  • -
  • -

Η Mazda μάς είχε προϊδεάσει με κάποια teaser για ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο, το οποίο θα έδειχνε στο Τόκιο. Τελικά, εντυπωσίασε και με το παραπάνω όταν η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε το Vision Coupe Concept.

To Vision Coupe είναι ένα στιλάτο 4θυρο μοντέλο, το οποίο διαθέτει μια πολύ επιβλητική μάσκα με τεράστια γρίλια. Σιγή ιχθύος κρατάει η εταιρεία για την «καρδιά» που κρύβεται κάτω από το μακρύ καπό, αλλά φανταζόμαστε ότι θα αποδίδει πολλούς... ίππους, κάτι που μαρτυρούν τα υψηλών προδιαγραφών φρένα της Brembo. Επιβεβαιωνόμαστε επίσης και από την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Το Vision Coupe Concept περιλαμβάνει μια πανοραμική γυάλινη οροφή, κρυφά χερούλια πορτών και πολλές μεταλλικές πινελιές. Στο εσωτερικό, οι επιβάτες μπορούν να καθίσουν επάνω σε premium δερμάτινο σαλόνι, ενώ το ταμπλό υιοθετεί ακριβό ξύλο. Φυσικά υπάρχει το κομψό τιμόνι και το σύστημα πολυμέσων της Mazda. Σύντομα θα υπάρχουν και περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα χαρακτηριστικά, όσο και για το αν τελικά κυκλοφορήσει στους δρόμους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...