Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Skoda Karoq;

Από Νοέμβριο θα ανοίξει το βιβλίο των παραγγελιών - Θα το δούμε στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

  • -
  • -

Στα μέσα του 2017, η Skoda αποκάλυψε το νέο μεσαίο SUV της που ακούει στο όνομα Karoq. To νέο μοντέλο ορμάει στην αρένα της δημοφηλέστερης κατηγορίας με πολλούς πλέον ανταγωνιστές και σκοπό να αρπάξει σημαντικό μερίδιο από την αγορά, τόσο με τη νέα του αισθητική, όσο και με τις «έξυπνες» λύσεις. Μέσα στις Simply Clever λύσεις θα περιλαμβάνονται και τα έξυπνα καθίσματα VarioFLEX ως έξτρα με τιμή να είναι 350 ευρώ + ΦΠΑ.

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει τον μικρό τούρμπο βενζίνης 1.0 λίτρου με τρεις κυλίνδρους και απόδοση 115 ίππων, αλλά και τον μεγαλύτερο 1.5 TSI με 150 ίππους. Στους diesel συναντάμε τον 1.6 TDI 115 ίππων και τον 2λιτρο με απόδοση 150 και 190 ίππων, σε συνδυασμό με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων και 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Αυτή τη στιγμή, το GOCAR βρίσκεται στο Παλέρμο της Σικελίας και δοκιμάζει το νέο Skoda Karoq, ενώ σύντομα θα υπάρχει και η αναλυτική δοκιμή μας στην ιστοσελίδα και το GOCAR Magazine. Αν και στην Ελλάδα οι παραδόσεις θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2018, το Karoq θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από αρχές Νοεμβρίου με τιμή κάτω από 20.000 ευρώ με τον 1.000άρη turbo κινητήρα και κάτω από 22.000 ευρώ για τον 1.6 diesel.

Η πρώτη επίσημη παρουσίασή του στη χώρα μας θα γίνει στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...