Αυτή είναι η αγωνιστική Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO

Μόνο για την πίστα και με 235.000 ευρώ (προ φόρων)

  • -
  • -

H Lamborghini αποκάλυψε τη Huracan Super Trofeo EVO. Η Lamborghini Squadra Corse έκανε αυτό που ξέρει καλά να κάνει, να βγάζει δηλαδή την αγωνιστική πλευρά των αυτοκινήτων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Πρόκειται λοιπόν για την αγωνιστική Huracan, η οποία βασίζεται στην επιτυχημένη πορεία που έχει χαράξει ο προκάτοχός της.

Η νέα Huracan Trofeo EVO διαθέτει αναβαθμισμένο αεροδυναμικό πακέτο, κρατώντας την ίδια κάθετη δύναμη σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, ωστόσο –σύμφωνα με την εταιρεία- η απόδοση είναι υψηλότερη. Επίσης, οι μηχανικοί δούλεψαν επάνω σε νέο ανθρακονημάτινο bodykit, το οποίο αναβαθμίζει τα κρατήματα του μοντέλου. Χάρη στον αεραγωγό της οροφής, η Huracan έχει 8% μικρότερη αντίσταση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, μιας και ολοκλήρωσε σε 1,5 sec γρηγορότερα την πίστα της Monza.

Το ισχυρό αγωνιστικό εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων και τους 620 ίππους. Συνδυάζεται με ένα σειριακό 6τάχυτο κιβώτιο, που στέλνει τη ροπή και στους τέσσερις τροχούς.

H Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Super Trofeo και το GT Cup, καθώς και στο Gran Turismo Championship. Η τιμή της στην Ευρώπη θα ξεκινάει από τα 235.000 ευρώ προ φόρων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...