Νέο αμάξωμα για την επόμενη γενιά του Kia cee’d

Το πρωτότυπο Proceed σχεδιάστηκε και παρουσιάζεται στη Φρανκφούρτη

  • -
  • -

Ένα πιο... σπορτίφ πρόσωπο θέλει να παρουσιάσει σήμερα και στο μέλλον η Kia. Μετά λοιπόν το sedan επιδόσεων Stinger στρέφει την προσοχή της στην επόμενη γενιά του cee’d. Με το πρωτότυπο Proceed οι σχεδιαστές της κορεάτικης μάρκας προαναγγέλλουν την προσθήκη ενός νέου αμαξώματος στην οικογένεια του compact μοντέλου.

Το Proceed Concept με τους εντυπωσιακούς τροχούς των 20 ιντσών δημιουργήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδίασης της Kia στη Φρανκφούρτη, μόλις 500 μέτρα μακριά από το χώρο που θα φιλοξενήσει τη διεθνή έκθεση. Το πεντάθυρο αμάξωμα τύπου fastback είναι μακρύτερο από αυτό ενός συνηθισμένου hatch, προκειμένου να τονίζει το δυναμισμό του.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Kia, πρόκειται για «μία τολμηρή προσέγγιση ενός πιθανού μέλους της νέας γενιάς του cee’d». Δίπλα λοιπόν στο 5θυρο hatch θα δούμε και ένα sport μοντέλο που δεν θα υστερεί στον τομέα των χώρων και της πρακτικότητας, αντικαθιστώντας ίσως το τρίθυρο pro_cee’d.

Η Kia δεν δημοσιοποίησε στοιχεία για τα μηχανικά του μέρη, θεωρείται όμως σίγουρο ότι η επόμενη γενιά του cee’d θα περιλαμβάνει υβριδική και ηλεκτρική έκδοση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...